Loading...
Vardagsliv

En medicin till – jag tröstköpte cykeln :=)

Så innerligt trött på pollen. Idag är det låga halter av al och hassel, men likförbannat hostar jag. Hosta är det nya svarta för mig. Jag har aldrig hostat av pollenallergin förut. Ögonen är bra, näsan rinner inte längre, men jag torrhostar. Särskilt på nätterna. Det positiva är att jag på skärtorsdagskvällen vid 20 hörde av mig till appen Min doktor. Efter bara 3 minuter hörde samma läkare av sig som skrev ut pollenmedikamenter av sig, och vi diskuterade hostan. Hon fick även ett videoklipp med hur det lät. 3 minuter senare var en kortinsonkur inringd. Jag ska ta fem tabletter om dygnet i fem dagar. Om det inte hjälper får jag återkomma och få en inhalator. Så nu när urinvägsinfektionen blivit bättre men ej bra så tillför jag tabletterna. Vi åkte direkt till ett kvällsöppet apotek och hämtade ut dem. Hoppas nu att de hjälper.

Jag blev lite less idag på hälsosituationen, och tröstade mig själv genom att köpa en cykel. Den cykel jag tittade på när vi gick på cykelmässan, men en tidigare modell som nu var read 29 %. Jag hade ju fått en rabattkod på 10 %, och jag ska lägga ut min turkosa damcykel på Blocket imorgon. Den är jättefin och fungerar bra, men den är treväxlad och jag behöver en sportigare modell när jag cyklar ut i Nackareservatet där det är fler och högre backar. Min fina sportcykel är fast på landet i ladan och det är över 1 meter packad snö på tomten, det är helt enkelt omöjligt att hämta den.

Min damcykel jag ska sälja

Nu ska jag fortsätta att jobba, ska göra det hela påsken igenom. Men jag ska börja dagen imorgon med en långpromenad med Doris. Antingen Nackareservatet eller så tar vi färjan till Södermalm och går in till Kungsträdgården och vidare ut på Djurgården, alt färjan till Djurgården och går runt där.

One comment
 1. Bosse

  Torrhosta, har du kollat LuftFuktigheten i lägenheten,
  Skaffa en Hygrometer , det ska vara mellan 40 – 60 %
  För att man ska må bra, är det för torrt flyger damm o pollen omkring
  Du kan även köpa en LuftTvättare kolla på. http://www.swema-trading.se
  Den kan även finnas som Beg på blocket, istället för dom dyra medlen man blandar i vattnet, går det bra med neutralt diskmedel max 2 droppar annars skummar det för mycket dom första timmarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.