Loading...
Videoklipp

Det kommer fler videoklipp på hemsidan framöver!

Jag fullkomligt avskyr all integration på nätet. Jag minns när man kunde gå in på hotmail.com och läsa sin epost utan meck. Nu orkade jag länka min epostadress som jag använder på gmail till ett Youtubekonto. Har bara inte orkat att göra det innan eftersom det är så tidskrävande att minnas alla lösenord hit och dit. Jag har flera konton på Youtube, hittehund, omplaceringshund, djurfamiljen, har ju använt Youtube under många år för att marknadsföra hundar som söker hem och lite privata filmer på mina hundar, främst med balansövningar.

Jag laddade precis upp en liten nonsensfilm från vår lunch tidigare idag. I bakgrunden hörs min mans hund Neo som ville åt husses mat. Doris som är med på filmen satt och ville åt min mattallrik, och bengalkatten, han bara är som han är. Han är så klåfingrig och så där är han i sin naturliga skepnad. Helknäpp!

Mitt mål är att när jag känner att jag har tid, tålamod och ork kunna producera en kortare video om min resa med hypotyreos. Det vore fint om folk som behöver hjälp kan finna det på youtube eftersom många som är svårt sjuka orkar inte läsa text. Dock är det målet inget jag ser på kort sikt. Jag koncentrerar mig för närvarande på saker jag tycker känns roliga och de är för närvarande, fixa fransar, gå på mässor, mata måsar och vandra med hundar. Resten är bara måsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.