Loading...
Hund i Hammarby Sjöstad

Bildbomb ifrån Hammarby Sjöstad med mina hundar som fotomodeller

Det var en underbar solig dag idag! Det var tydligen 8 grader men kändes som 12, och alla hade leenden på läpparna och kände av våren. Så även jag!
Nu vill inte jag att snön kommer tillbaka. Vi ska ha någon Alpin världskupp här på tisdag och de har redan byggt läktare framför Hammarbybacken så det försvårar att ta sig ut till skogen. Äsch! Men jag ska forcera detta. Dock inte på tisdag då det kommer krylla av människor i Sjöstan då och jag kommer minimera hundpromenaderna och gå ut och mata fåglarna i Sjöstan på tisdag istället. Jag skyr folk! 🙂
Att fotografera Sjöstan i solens belysning det finns inget bättre! Det är alltid vackert i Hammarby Sjöstad men när det är 1) Vinterbelysning och alla sätter upp dekorativ utebelysning på sina terrasser eller 2) På våren är nog det vackraste jag sett.
Idag tränade vi lydnad och “väänta” vilket innebär att hundarna stannar stilla så jag kan få ta mina bilder. Det är väldigt bra för en hund att lära sig att posera för bilder för de blir mycket trötta av det eftersom det är både människor och andra hundar i närheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.