Loading...
BlodproverVardagsliv

Är det vår eller inte?

Det spritter i mina ben! Jag inser att jag vill och behöver mer än mina hundar för närvarande. Eftersom jag skulle jobba sju timmar idag ville jag rasta av hundarna innan. Men Neo var inte alls pigg på att gå någonstans idag utan försökte streta tillbaka hemåt så fort vi hade kommit in i Nackareservatet.


Jag kan verkligen bli så frustrerad på honom ibland eftersom han kan vara så himla envis. När han väl får för sig någonting kan han bara tänka på en enda sak i taget. I ena handen hade jag Doris som var som ett frustande fullblod redo för att komma djupt in i skogen så hon kunde vara lös, medan den andra kanaljen försökte febrilt hitta vägen tillbaka hem.


Stackars Doris som inte har en jämnlik partner! Men så plötsligt började jag se att även hon började att se lite gammal ut i objektivet!


Vi fick kompromissa och söka godis istället. Jag ville göra av med min egen energi men kunde inte få tillfälle till det, utan fick aktivera hundarna på plats istället.


Jag älskar ju de här dårarna till jyckar, men det kommer bli roligt någon gång i framtiden då jag har en ung fartig huskyvalp som kan utmana mig lite fysiskt.


Det är vår i luften, pollen irriterar min näsa och ögon, men jag ser fram emot en lång säsong i skog och mark. Jag har inte ont i knät när jag är ute i skogen. Jag vet inte hur lång tid det tar att återhämta mitt knä men så snart det är stabilt igen fortsätter jag att dansa på gymmet. Knäskyddet jag hade beställt var för stort så jag ska köpa Voltarengele istället och låta det läka mig utifrån.

Det är så himla bra med Min Doktor. Bara chatta med en läkare så ska jag få förnyade pollenmediciner, Voltarengele och migränmedicin. Min läkare är mammaledig och den äldre fantastiske privatläkaren jag går till har precis tagit blodprover som jag har framför mig. Jag har lågt albumin så jag ska köpa äggviteprotein. Jag tror att det har blivit för mycket färdigmat på senaste tiden för mitt allmänna blodvärde (HB) var även det lågt. Däremot Dvitamin låg jag högt på! Det som var mindre bra är att mitt ferritinvärde bara stiger för varje provtagning. Det är inte bra då det tyder på att jag dras med en inflammation i kroppen…


Sedan någon vecka tillbaka försöker jag tänka mera på kosten och se till att jag lagar all mat från grunden hemma istället. Mina blodprover talade sitt tydliga språk om allt slarv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.