Loading...
Vardagsliv

Ännu en promenad bland vassen!

Idag hann jag inte ut i skogen utan jag behövde komma hem till datorn och jobba. Men det var en helt underbar liten powerwalk jag och Neo tog vid lunch.
Martin ringde ifrån gymmet och hade skadat sig och hade otroliga problem med ryggen. Nu kom han hem och han har en kiropraktortid inbokad imorgon och även en på måndag. Han kommer nog vara ynklig en tid. Om det inte är hundarna som behöver gå till kiropraktorn så är det vi människor. 😉

Jag har inte ont någonstans. På måndag hade vi planerat att åka fram och tillbaka till landet för att hämta våra cyklar. Viasat ville även ha tillbaka en gammal trasig digitalbox. Det kommer inte bli av utan nu kommer det bli på ovisst datum som vi kommer iväg till landet. Visat är rätt så galna för de skickar en räkning på 5000 kronor om inte en gammal trasig digitalbox som de själva dömt ut inte skickas tillbaka i retur. Roligt när man är 25 mil bort!

Dagens bilder! Senare kommer det lite måsbilder med!

 

 

One comment
  1. Camilla Björnhierta

    Måste bara säga att dina måsbilder är helt fantastiska !! Dina underbara turer med din stolta trogna och vackra DORIS är nog…? lite livsfarliga upptåg men med henne visar verkligen du/ hon har massor av Girlpower.
    Tråkigt att din man skadat sig. Skicka honom en styrkekram! Nemo är ett charmtroll. Glad för att läsa allt Du skriver, fiskar som får nya kompisar..gulligt! Önskar dig allt gott kram Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.