Loading...
Vandra med hund

9 km med envis Neo

Han är så knäpp den här hunden. Medan Doris ögon glittrar och hon galopperar runt i skogen är det så markant skillnad när jag ska ta ut den här krabaten. Bara efter någon km började han att konstra och försökte vända hem bara för att han hittar. De första 5 km gick ut på att gå runt i cirklar och försöka förvirra honom så att han inte skulle märka att vi var på väg bortåt, varje minut försökte han vika av på en stig som leder hemåt istället, men jag lyckades att få med mig honom. När vi kom ut på en stig som han kände igen som leder hem blev det en himla fart på Neo, och jag lät honom gå 4 km i rask takt tillbaka hem.

Han fungerar bättre när man åker till platser där han inte hittar. Doris kliver ju med som en glad kalv vart man är och hur länge man än är ute. Men den här gynnaren han påminner mera om en bullterrier, envis och ska bestämma sin egen väg…

Det blev inte så många bilder tagna men jag hade med mig den nya mobilen ut så det är en betydligt bättre bildkvalitet än på de bilder jag tog igår. Jag ska sälja min Iphone 8 plus och så ska jag köpa solrosfrön för pengarna! 🙂


Han är i fin form för att bli 11 år i februari iallafall. Ibland önskar jag att tjejen som omplacerade honom till oss skulle få träffa honom och se hur fin han fortfarande är, men det var så jobbigt för henne att bryta att hon aldrig orkade ta kontakt igen.

Imorgon ska jag åka med min mor till Huddinge sjukhus så då kommer jag inte hinna gå ut och torsdag jobbar jag för mycket för att hinna, men om det ser ut att bli regnfritt på fredag dag har jag möjlighet att sticka ut på en vandring då.


Om man inte längre använder make up i vardagen förutom att jag fyller på mina ögonfransar varannan vecka, då kan man använda appar som sminkar en istället. 😉 Hittade en sådan igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.