Loading...
Hammarby Sjöstad

Vackra Sjöstaden och delade intressen!

Det finns nog ingen vackrare stadsdel i Stockholm än Hammarby Sjöstad. De senaste dagarna har jag och min make tagit promenader med hundarna i närområdet. Jag har ju senaste Iphone ii Pro Max och han fick precis senaste Samsung. Vi delar ett visst fotointresse och då går vi runt och pratar, fotograferar och samtidigt får hundarna sitt.

Det är fantastiskt vad fina bilder man kan ta med en vanlig mobil idag! Jag minns min allra första mobil av märket Sharp. Man kände sig jättehäftig som kunde ha den knäppt i urringningen på klänningen när man dansade på klubbarna. Mobilen var ny på marknaden och det var inte så många som använde den privat.

Nu har “alla” mobiler, även unga kids. Undrar vad nästa uppfinning blir som får stort genomslag på marknaden? Undrar om man lever så pass länge och fortsätter att vara klartänkt att man hinner få se hur snabbt utvecklingen för oss vidare?

Här är en bildbomb ifrån de senaste dagarna. Hundarna är mina modeller, och så kom några änder med på köpet. Jag skäms men jag kastade frolic till änderna för att få deras uppmärksamhet. De glupade glatt i sig det onyttiga och säkert dåliga födan för dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.