Loading...
Vardagsliv

Snart är det måndag …

Akvariefiskarna mår bra efter sin kur med medicin. Dagen har varit lugn. Dagen imorgon kommer börja med att jag rastar hundarna, äter frukost, ger den skrikande bengalkatten frukost,(han som vägrar äta något annat än Perle), sedan åker jag och min man till Magdalenagården, ned med mamma i rullstol, in i bilen, ev möta upp syrran i Sjöstan och sedan in på visning av mammas erbjudna rum.
Därefter borde vi försöka att äta någonting i Sjöstan, lämna tillbaka mamma på boendet och därefter ska jag och min väninna Anna kolla hur synkade vi är, om vi hinner ta en fika.

Sedan vid 17-19.30 ska jag fylla på mina ögonfransar, och på kvällen åka förbi mammas lägenhet. Så det var tur att jag hann jobba idag, för morgondagen kommer bli svår att få in någon arbetstid på. Nåväl, det får jag väl ta igen i veckan!

Det blir förmodligen ingen långpromenad imorgon ifall jag inte får tid mellan fika och fransarna. Mina lata hundar tycker livet är underbart om långpromenaderna uteblir. Särskilt som Doris ligger i en seniorbädd med memory foam, hon ligger och jäser i den hela dagarna och det viktiga är inte promenader utan att jag passar hennes heliga mattider.

Sedan på tisdagen ska mamma till hudmottagningen och då utgår långpromenaden då med. Men det gör inte så mycket för på onsdag tänkte jag vakna tidigt och promenera om vädret vill. Söndagen har varit lugn och jag ska snart gå och lägga mig och titta på en serie i sängen tills jag somnar. Skönt att komma till ro tidigt ibland med! Nu hoppas jag att mammas rum är till hennes belåtenhet imorgon! Jag somnar lycklig för jag vann precis en auktion av ett svart palettblad. Nu är min samling komplett och jag ska sluta hålla utkik på Tradera! Har fyra skott som jag ska plantera också imorgon. Jag har inte så mycket att blogga om när jag inte kommer ut i skogen. Jag jobbar går ut med hundar och lagar mat. Helt ointressant alltså! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.