Loading...

13015276_1141555919228706_5742494308332002630_n

2 comments
 1. Anne Munoz Malkki

  Hej Christine, Vad glad jag blir av att läsa din blogg! Du har ett enormt mod att gå ut offentligt och tillockmed namnge läkare som behandlar sina patienter utan respekt. De bryter mot sin läkare som går ut på att hjälpa och kurera människor. Jag är väldigt glad och inspirerad av ditt drive och din envishet. Tack Jag undrar var och vilket märke av DNT du köper..? Vill själv köpa det eftersom jag lider av samma symtom som du gjorde och livet bara passerar utan att jag egentligen lever.
  Med Varma Hälsningar
  Anne Munoz Malkki

  1. admin

   Precis som jag har skrivit på min hemsida; Det är alldeles för känsligt att skriva offentligt eller till anonyma epostadresser vilka internetbutiken man kan handla ifrån. Det är många nätbutiker som blivit nedstängda för att fel person fått information. Jag vet inte vem jag mailar. Jag kan lika gärna maila fel person som gör att alla som är beroende av att handla därifrån plötsligt blir utan medicin. Jag är hemskt ledsen, men jag vågar inte offentliggöra sådana uppgifter eller “maila privat” eftersom jag inte vet vem jag mailar.
   Nätbutik efter nätbutik har blivit nedstängda eller att paketen plötsligt fastnar i tullen. Så många som är beroende av att kunna handla behöver kunna göra det tryggt. Min hemsida tilldrar sig ofantligt många besökare, så även fel personers ögon på sig då jag varit öppen med hur jag handlade NDT innan jag fick licens. Jag förstår att det här är inte ett svar du vill ha, men det är det jag kan ge. /Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.