Loading...
Vardagsliv

Martin som doggywalker

I eftermiddags skulle vi gå en promenad med hundarna i Sjöstan. Min man kom på att han kunde ta en elsparkcykel och rasta hundarna åkandes vilket vovvarna genast ställde upp på. 20 kronor för en åktur på några minuter. Som hittat! 😉

Det är vackert i vår stadsdel den här årstiden men jag har inte tagit några Sjöstadspromenader på länge, vi har mest varit i skogen. Och dit ska vi imorgon igen! Jag och hundarna samt Margona ska vandra Sörmlandsleden, igen! När vi avbryter blir vi hämtade av min man, väldigt bortskämd är jag!

Det är tjafs mellan katterna! Chleo reagerar med att bli otrygg och kissa på saker hon inte ska och bengalkatten förföljer henne och gör allt för att hon ska må dåligt. Jag beställde precis fy-sprej som ska få schäslongen säkrad och Feliway till vägguttaget. Vi har kämpat med det här länge nu. Det är enbart Dexters fel, bengalkatten i ett nötskal. Om jag bara hade haft någon som hade velat ha Chleo så hon hade kommit ifrån Dexter. Hon är så himla snäll och go som katt, men kombinationen dessa två är hemsk.


Vi skulle ju ha åkt till landet idag men vi skjuter på det och åker i mitten av oktober istället. Nu ska vi sussa här så jag kommer upp imorgon, annars blir det ingen Sörmlandsled!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.