Loading...
Vardagsliv

Julefrid i skogen!

Äntligen en lugn och skön jul i skogen. Martin slapp laga en massa mat i flera timmar och vi kunde spendera fyra dagar på landet istället i vårt kära lilla torp.

Det var en låg resa hit då jag först stannade på mammas boende, sedan gjorde vi stopp på Granngården för att hämta rådjursfoder och därefter Ica Kvantum i Ludvika för färdig julmat, Dollarstore för husgeråd, Rusta för julpynt och Coop för komplettering! Förutom att vi även åt i Ludvika. Men efter en lång resa kunde vi äntligen släppa ut katterna och låta hundarna rasa av sig i trädgården.

Vi har haft det lugnt och skönt här, är en del i trädgården och Martin har i all hast fixat ännu en rådjursmatare så vi får plats med mera. Om kvällarna ligger vi i soffan och kikar på avsnitt efter avsnitt av Criminal Minds.
Sedan på natten bär Martin upp vår 55 tums tv till övervåningen eftersom vi saknar tv där uppe i sovrummet, så fortsätter vi kika.

Det är så skönt att vara ledig och bara ta dagen som den kommer. Jag hade en liten baktanke om att kunna förlänga min vistelse här när Martin behövde åka hem, men rådjuren gör att jag inte länge har en tanke på det. Grinden ut mot skogen är stängd för hundarnas skull, och rådjuren har uppmärksammat att torpet har innevånare. De vågar inte närma sig huset. Nu med all mat som väntar på dem kommer vi åka hem imorgon och lämna huset i skogen till de vilda djuren istället.

Vi kommer inte återvända hit på en månad ungefär, men jag räknar med mina snälla grannars hjälp att fylla på foder. Ikväll är sista kvällen vi ligger i soffan med trötta hundar och spinnande katter, sedan är vi tillbaka i Hammarby Sjöstad. Jag har fortfarande ont i foten och är halt så jag kommer inte gå några långpromenader med hundarna när v är hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.