Loading...
Palettbladen

Händiga män är bra att ha!

Nu börjar det bli otroligt bra här hemma med mina palettblad. Våra fönster tog slut så nu går vi över till vägghyllor! Jag har hotat min man med en lång hylla bakom vardagsrumssoffan med palettblad och växtbelysning men kommer nog aldrig få igenom det. 🙂 Men fyra billiga hyllor på IKEA och en händig man som borrar, pluggar och sätter upp så blev mitt arbetsrum så otroligt bra!


En nyfiken bengalkatt har hängt med på allt som sker! Han har haft sin nos och sina tassar med kring alla bestyr!


För att klara av morgondagen har jag precis injicerat mig med veckans B12spruta! Imorgon ska jag, Doris, Neo och Margona vandra Sörmlandsleden!


De bortskämda fyrbenta kräken har fått pasta och ris kokat i köttbuljong samt kasslerbitar och korvbitar med varsin äggula samt gratängost. När vi gick med bara Neo senast vägrade han ju att äta bara pasta utan något till, så jag fick slänga den på vägen. Den här maten lär han inte nobba!

Det är mörkt i Sjöstan nu, men ändå inte eftersom det är så mycket ljus överallt. Jag vill ju fortfarande inte gå ut pga min blåtira, imorgon lånar jag min mans solglasögon och har på mig om jag behöver prata med någon på vägen. Orkar inte med frågande blickar.

Resterande vecka ska jag jobba på, intensivt! Jag får en massa olika bonusar den här veckan om jag jobbar extra mycket så det är bara att köra. Jag har Monster Mango energidryck som håller mig uppe! På måndag åker vi till landet några dagar. Innan dess behöver vi köpa en extern hårddisk så jag kan tömma datorn på landet på bilder, samt en övervakningskamera så jag kan filma ekorrarna. Vi behöver även ha med oss solrosfrön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.