Loading...
Resor

Gdynia Polen april 2019

Här är lite bilder ifrån vår första resa till Polen under 2019. Vi åkte till Gdynia och spenderade två nätter på ett nytt hotell, Hotel Quadrille Relais & Châteaux. Det var som ett litet slott med en mysig bar men i min åsikt var det alldeles för dyrt i förhållande till det man fick. Jag kunde dock ta den kostnaden för två dygn. Vi var inte så mycket i slottmiljön ändå utan vi var upptagna med ärenden, äta ute och shopping så vi sov bara på hotellet i princip. Vi kommer nog aldrig återvända dit igen.

Vi var en stund i baren den första kvällen men det blev inte så mycket mer än ett glas Baileys för mig och en öl för maken.

Vi var även till Gdansk eftersom vi hyrde en liten bil. Det är mycket fint i Gdansk i Gamla Stan där med väldigt fina gamla byggnader.

Det har ju blivit några resor till Polen för oss och vi hamnade som alltid på köpcentret Riviera där Martin hittar sina polska munkar och allt annat skräp som finns i matvarubutikerna.

Min största behållning av resan var att vi i mörkret vid slottet när vi kom hem hittade en rädd liten igelkott som försvann vid slottsparken.


Sedan återvände vi till Gdynia senare under sommaren, och på den resan hittade vi ett aggressivt vildsvin, men mer om den resan kommer senare. Jag bakåtuppdaterar bloggen för att jag valde att inte vara nåbar för min far, då jag inte har önskat att han ska kunna spionera på mina sociala medier eller blogg. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.